woensdag 18 september 2013

Champignontoast uit ZTRDG magazine

Houd je van seizoensrecepten met eerlijke ingrediënten? Neem een kijkje op de site ZTRDG magazine. Het is een online magazine over echt eten en koken met het seizoen. Dit herfstrecept is een heerlijke lunch. Klaar in een handomdraai en genieten maar. 

Ingrediënten
4 bruine boterhammen
500 gram champignons
3 eetlepels olie om te bakken
1 klein uitje 
zout en peper
Bladpeterselie
4 plakken Boer en Land biologische jong belegen kaas

Bereiding
Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Bak ze op hoog vuur in een ruime koekenpan bruin in de olie. Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel en snipper ondertussen de ui en bak dit met de champignons mee. Breng op smaak met zout en peper. Hak de peterselie en bak dit op het laatst mee. Rooster de boterhammen en leg er een plak kaas over. Zet ze even in de oven zodat de kaas licht over de champignons smelt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten